Jusuf Dobra (JusaBond)
 
HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 Top 10 per gjithqka

Go down 
AuthorMessage
Admin
Admin


Posts : 36
Join date : 2009-09-15

PostSubject: Top 10 per gjithqka   Mon Sep 28, 2009 4:12 pm

Oqeanët dhe detet më të thella.

Lumenjët më të gjatë në botë

Shtetet me më së shumti billioner

Liqenjët më të mëdhenj në botë.

Shtetet më të medha në botë.

Shtetet më të pastërta ne botë.

Vendet me popullsinë më të madhe në botë.

Vendet me më së shumti aeroporte.Vendet me më së shumti anëtarë për familje.

Vendet me më së shumti lindje për vit

Lindjet e fëmijëve me peshë më te vogël

Vendet me jetëgjatësinë më të lartë.

Vendet me norma më te larta ne botë
Vdekjet në 1000banorë

Vendet me normat më të larta te divorcit.


Vendet me normat më të larta te vetëvrasjeve.

Qytetet më të mira te Europes për tu vizituar.

Destinacionet më të mira për muajin e mjaltit.Top10 Restauratet më të shtrenjëta në botë

Veturat me më së shumti shitje.

Veturat më të shpejta në botë

Prodhimtaria më e madhe e veturave

Shkaqet më të zakonshme qe shkaktojnë aksidente vdekjeprurëse.

Vendet që pijnë më së shumti ujë në shishe.

Konsumimi më i madhë i alkoolit.

Konsumimi i bukës

Konsumimi i qokollatës

Konsumimi i kafës
Kup per banorë

Konsumatorët më të mëdhenj të akullores
Gotë për person.

Vendet me numër më të madh te lopëve

Top dhjetë qenët me trurin më intelegjent në botë

Vendet qe rrinë më së shumti kyqur në net

Top dhjetë markat

Sportistët më të mirë
wikipedia:


Renditja e Arsimimit në botë

UNICEF renditjet e sistemeve arsimore në vendet e pasura të bots, duke treguar përqindjen e vitit 14 dhe 15 vjeçarë që arrin rezultate më poshtë një nivel minimal në shkrim e këndim, matematikë dhe shkenca.
1. South Korea 1.4 Perqind
2. Japan 2.2
3. Finland 4.4
4. Canada 5
5. Australia 6.2
6. Austria 8.2
7. Britain 9.4
8. Ireland 10.2
9. Sweden 10.8
10. Republika qeke 12.2
11. New Zealand 12.2
12. France 12.6
13. Switzerland 13
14. Belgium 14
- (tie) Iceland 14
16. Hungary 14.2
17. Norway 14.2
18. United States 16.2
19. Germany 17
20. Denmark 17
21. Spain 18.6
22. Italy 20.2
23. Greece 23.2
24. Portugal 23.6

___________________________Mesatarja më e mirë: MATEMATIKë

Hong Kong-China: 550
Finland: 544
South Korea: 542
Netherlands: 538
Liechtenstein: 536

Mesatarja më e mire : LEXIM
Finland: 543
South Korea: 534
Canada: 528
Australia: 525
Liechtenstein: 525

Mesatarja Më e mire : SHKENC
Finland: 548
Japan: 548
Hong Kong-China: 539
South Korea: 538
Liechtenstein: 525
Australia: 525
Macao-China: 525
Back to top Go down
View user profile http://vushtrria.4rumer.com
 
Top 10 per gjithqka
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Vushtrria Forum :: Top 10 per gjithqka-
Jump to: